skip to Main Content
Publicatie ‘s-Gravenzander-In Centrum ‘s-Gravenzande Dringend Parkeerplaatsen Nodig

Publicatie ‘s-Gravenzander-In centrum ‘s-Gravenzande dringend parkeerplaatsen nodig

In centrum ‘s-Gravenzande dringend parkeerplaatsen nodig

Op bepaalde dagen van de week is het in ‘s-Gravenzande lastig een parkeerplaats te vinden. Daar moet iets aan gebeuren. Op ons verzoek wordt het parkeerterrein aan de Sand-Ambachtstraat nog dit jaar aangepakt. Voorts zou bij verdere uitbreiding van het aantal woningen in het centrum bij de grotere bouwplannen -oude gemeentehuis, deel Spaansche Vloot, Multimate-terrein met meer dan 100 nieuwe woningen- parkeren in bijbehorende kelder of dek moeten worden geëist . Op het Marktplein hoort niet geparkeerd te worden.
Bij onze fractie komen ook weer veel klachten binnen over de gure en winderige Graaf Willem II-straat. Waarom niet overdekken zoals gebeurd is in De Lier bij de toegang van het Oranjeplein? Al bij het tot stand komen van dit gewijzigde ‘s-Gravenzandse centrum is gewezen op dit probleem. Waarom wordt het niet overkapt? Op die wijze wordt het centrum nog veel aantrekkelijker gemaakt voor jong en oud. Waarom komt de BIZ ook niet met voorstellen om dit te realiseren?
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

Back To Top