skip to Main Content

Publicatie ‘s-Gravenzander-Koningin Julianaweg moet echt verkeersveiliger gemaakt worden. Tweede Berkenflat moet er echt snel komen

Koningin Julianaweg moet echt verkeersveiliger gemaakt worden. Tweede Berkenflat moet er echt snel komen

De Koningin Julianaweg is na de opknapbeurt en andere inrichting niet veiliger geworden. Gelukkig worden op korte termijn maatregelen genomen zoals het aantal oversteekmogelijkheden beperken en de te handhaven oversteken veiliger maken.

De 2e Berkenflat moet er snel komen. Een goed plan, snel bekijken wat de beste inpassing in de buurt is en een gemeente in de meewerkstand. Nodig is dan wel een snelle verhuizing van de WOS naar de Veiling in Poeldijk. Daarover is de meerderheid van de Raad het eens. Jammer en ook triest is het dat CDA en LPF een kruistocht zijn gestart om de verhuizing van de WOS naar de Veiling te dwarsbomen. Triest omdat zij daardoor de vlotte start van de 2e Berkenflat bewust dwarsbomen. Westland Verstandig heeft al een dringend appèl op beide partijen gedaan om in de “meewerkstand” te gaan en te stoppen met politieke spelletjes. Voor de WOS is helaas in Westland geen andere passende locatie voorhanden dan de Veiling.

Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ’s-Gravenzande of ons Burgerkantoor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Ook kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

 

Back To Top