skip to Main Content

Publicatie ‘s-Gravenzander-Kunstwerken die ‘s-Gravenzande opsierden worden op erbarmelijke wijze opgeslagen

Kunstwerken die ‘s-Gravenzande opsierden worden op erbarmelijke wijze opgeslagen. Op 2 verzoeken van BIZ ‘s-Gravenzande om het beeld van de Druivenkrentster te plaatsen op de nieuwe Graaf Willem II-straat in het nieuwe deel winkelcentrum werd in het geheel niet gereageerd

Wat is er toch mis met dit College van Burgemeester en Wethouders voor wat betreft de beelden die ‘s-Gravenzande rijk was, die weggehaald zijn en die blijkbaar voorlopig niet meer terugkeren? Nu weer de Druivenkrentster die in de tuin van het oude gemeentehuis stond. Dat beeld blijkt nu samen met het beeld van het paard dat bij de ingang van het gemeentehuis stond, ergens in De Lier op een soort afvalplek tussen het afval te liggen. Foto’s daarvan werden onze fractie toegestuurd. Schandalig en niet goed te praten. De BIZ ‘s-Gravenzande wilde graag de Druivenkrentster terugplaatsen, maar kreeg geen enkele respons. Blijkbaar staat de niet uit te leggen onwil om het Machteldbeeld terug te plaatsen niet op zichzelf bij CDA-wethouder Vreugdenhil. Wat mankeert hem toch om hierover steeds maar weer dwars in te liggen!
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

 

Back To Top