skip to Main Content

Publicatie ‘s-Gravenzander-Marktplein op de schop-Veel ‘s-Gravenzanders willen het Gravin Machteldbeeld op het Marktplein houden-kunststukken uit gemeentehuis moeten in ‘s-Gravenzande blijven

Marktplein op de schop-Veel ‘s-Gravenzanders willen het Gravin Machteldbeeld op het Marktplein houden-kunststukken uit gemeentehuis moeten in ‘s-Gravenzande blijven

In het najaar wordt het Marktplein gelukkig verfraaid en voorzien van nieuwe bomen. Het Gravin Machteldbeeld zou volgens het College verplaatst moeten worden en wordt de eerstkomende jaren ergens opgeslagen. Westland Verstandig is het daarmee niet eens en vindt dat het beeld echt op het Marktplein moet blijven. Een kunstwerk als dit hoort op het plein en vervult als zitbank voor jong en oud een functie van betrokkenheid bij ‘s-Gravenzande. Vele ‘s-Gravenzanders vinden dit terecht.
Dit College van VVD, CDA, GL en GBW wil het gemeentehuis zo snel als mogelijk slopen. Deze kapitaalsvernietiging vinden we geldverkwisting en deugt niet natuurlijk. In ieder geval vinden we dat de kunststukken uit het gemeentehuis in ‘s-Gravenzande moeten blijven en elders in een publieke ruimte of kerkgebouw zichtbaar moeten blijven. Dus niet verkopen, opslaan of naar Naaldwijk brengen.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top