skip to Main Content

Publicatie ‘s-Gravenzander-Nog veel werk aan de winkel in ‘s-Gravenzande en de Heenweg

Nog veel werk aan de winkel in ‘s-Gravenzande en de Heenweg

Vorige week brachten we nog maar weer eens ter sprake de wens bij veel ‘s-Gravenzanders om het Machteldbeeld terug te plaatsen op het Marktplein. Er is daar plaats genoeg. CDA-wethouder Vreugdenhil blijft zonder goede reden dwarsliggen. Blijkbaar tegen zijn principes om de Raadsmotie tot terugplaatsing uit te voeren. Wat bezielt de man toch?
Op het verzoek van Westland Verstandig om bijplaatsing van fietsspelden in het centrum wordt wel positief gereageerd. Deze worden in het nieuwe deel van het centrum geplaatst.
Voor de Heenweg zijn we nog bezig met het glasvezelnet. Dat komt er wel, maar Westland Verstandig vindt het vreemd dat daarvoor extra kosten moeten worden betaald. Overleg met Caiway hierover wordt gevoerd.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Back To Top