skip to Main Content
Publicatie ‘s-Gravenzander-Structurele Maatregelen Voor Betere Wegenstructuur ‘s-Gravenzande Zijn Nodig

Publicatie ‘s-Gravenzander-Structurele maatregelen voor betere wegenstructuur ‘s-Gravenzande zijn nodig

Structurele maatregelen voor betere wegenstructuur ‘s-Gravenzande zijn nodig evt. met financiële steun van de Metropoolregio en Provincie

In ‘s-Gravenzande worden vele nieuwe woningen gebouwd. Ook is het winkelcentrum vergroot. Echter de wegenstructuur is niet goed aangepast. Het gevolg is dat de leefomgeving van veel inwoners er slechter op geworden is en ook de verkeersveiligheid niet gewaarborgd is. Ook is het verkeer natuurlijk drukker en er is meer vrachtverkeer. In het centrum klagen vele inwoners over te smalle wegen, te veel verkeer, verkeer wat te hard rijdt en te weinig parkeren. Oversteken over de Koningin Julianaweg vanuit de woonwijken aan de Monsterse kant is niet veilig, zeker niet voor kinderen die naar school gaan. Ook de 2e ontsluiting Teylingen (de Dijckerwaal) brengt niet de vereiste verbetering mee, omdat de gehele woonwijk daarop werd aangesloten en die weg midden op het industrieterrein eindigt. Westland Verstandig is voor een structurele en goede oplossing. Bijv. een rondweg die het centrum en de Koningin Julianaweg ontlast. Op korte termijn moeten afdoende maatregelen genomen worden om de huidige klachten weg te nemen. De Metropoolregio Rotterdam-Den Haag trekt wel miljoenen uit voor oplossen knelpunten in Den Haag en Rotterdam. Dat moet ook in Westland. De Provincie heeft heel veel liggende gelden. Ook die euro’s zouden gebruikt kunnen worden. Dit moet als het aan Westland Verstandig ligt nu snel gebeuren.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

Back To Top