skip to Main Content

Publicatie ‘s-Gravenzander-Tochtgat in nieuw winkelcentrum zou verbeterd moeten worden. Steeds meer ‘s-Gravenzanders voor behoud beeld gravin Machteld op Marktplein

Tochtgat in nieuw winkelcentrum zou verbeterd moeten worden. Steeds meer ‘s-Gravenzanders voor behoud beeld gravin Machteld op Marktplein

Westland Verstandig heeft in 2011 gezorgd voor het nu uitgevoerde kleinere en lagere nieuwe winkelcentrum zoals nu gerealiseerd. Het voorziene veel grotere, niet haalbare en hogere plan werd afgeblazen. Wel hebben we steeds de wens uitgesproken dat de nu geheten Graaf Willem II-straat overdekt zou worden. Goed voor het winkelend publiek, goed voor senioren die dan meer kunnen genieten, betere en fraaiere binneninrichting en het voorkomen van een tochtgat. Over dat laatste wordt nu erg veel geklaagd en terecht. Tochtig en bij regen en een beetje wind eigenlijk niet te doen om er doorheen te lopen. De gemeente en de eigenaar zouden dit snel moeten veranderen en verbeteren en alsnog overkappen.
Steeds meer ‘s-Gravenzanders vinden dat het gravin Machteldbeeld en zitbank op het Marktplein moeten blijven staan. Kinderen zitten en spelen daar veel en het beeld hoort gewoon bij het plein wordt -terecht- gezegd. Westland Verstandig vindt verplaatsing of (tijdelijke) opslag een slecht en niet onderbouwd plan.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

Back To Top