skip to Main Content

Publicatie ‘s-Gravenzander-Vragen over reconstructie Koningin Julianaweg

Vragen over reconstructie Koningin Julianaweg

Bij onze fractie komen steeds meer berichten binnen van ’s-Gravenzandse inwoners die zich zorgen maken over de verkeersplannen voor ’s-Gravenzande met betrekking tot het verkeer, met name op de Koningin Julianaweg.
Op de Koningin Julianaweg zijn, op het gedeelte tussen de Rijnvaartweg en de Hoflaan in het plantsoen, smalle stroken aangelegd om fietsers de doorgang te geven om de overzijde van de Koningin Julianaweg te bereiken. Een levensgevaarlijke situatie. Automobilisten rekenen daar helemaal niet op en het staat nergens aangegeven.
Enige tijd geleden is op zondagmorgen een fietser ernstig gewond geraakt tijdens het op deze wijze oversteken van de weg. Vorige week is een 71-jarige fietser tijdens het oversteken door een auto geschept en aan de gevolgen van de aanrijding overleden.

De volgende vragen stelden we aan het College:

  • Waarom worden zulke oversteken gemaakt?
  • Kan dat teruggedraaid worden?

We wachten op antwoorden en we gaan ervan uit dat de aanpassingen snel zullen plaatsvinden.

Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ’s-Gravenzande of ons Burgerkantoor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Ook kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top