skip to Main Content

Publicatie ‘s-Gravenzander – Westland Verstandig glasvezelactie Heenweg succes, gemeentehuis ‘s-Gravenzande dicht en wacht op sloop

Westland Verstandig glasvezelactie Heenweg succes, gemeentehuis ‘s-Gravenzande dicht en wacht op sloop. Prima gebouw maar moet toch weg. Waarom geen verbouwing tot betaalbare zorgwoningen voor ouderen in combinatie met goedkope starterswoningen?

Heenweg heeft geen glasvezelaansluiting. De reden is dat het College destijds Heenweg als buitengebied bestempelde waardoor Caiway niet tot aansluiting overging. Fout. We spraken met Caiway/CIF en met bewoners. Een actie was het gevolg. Recent gaf de brede school de Kameleon aan actief te willen meewerken aan de actie. Inmiddels heeft meer dan de helft van de inwoners het formulier teruggestuurd. Komende week zullen we die aanbieden aan CIF.
Het College van VVD, CDA, GL, GBW en de partijen D66, LPF, PvdA en LPF willen op zo kort mogelijke termijn het gemeentehuis ‘s-Gravenzande afbreken. Uit de 3 nieuwbouwprojecten is geen keuze gemaakt. Wij vinden sloop van dit gebouw –ca. 30 jaar oud en in 2000 helemaal van binnen vernieuwd- onnodige kapitaalsvernietiging. Een unieke kans om goedkope zorgwoningen voor senioren en goedkope starterswoningen te realiseren. Arcade doet dat wel van haar kantoor enkele panden verderop. Helaas vonden we daarvoor geen enkele politieke steun.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top