skip to Main Content

Publicatie ‘s-Gravenzander-Westland Verstandig vraagt om meer prullenbakken en fietsklemmen in Centrum. Blijkbaar blijven de beelden de Druivenkrenster en het Gravin Machteldbeeld voorlopig in opslag

Westland Verstandig vraagt het College nog een keer om meer prullenbakken en fietsklemmen in Centrum. Blijkbaar blijven de beelden de Druivenkrenster en het Gravin Machteldbeeld voorlopig in opslag. Wethouder gaf aan dat de kunstopslag € 11.000,– per jaar kost. Weer verspild geld!

‘s-Gravenzande heeft een leuk nieuw winkelcentrum. Westland Verstandig blijft aandringen op overkapping van de altijd winderige Graaf Willem II-straat. Veel inwoners geven in ons Burgerkantoor door dat in het nieuwe deel te weinig prullenbakken en niet genoeg fietsklemmen zijn. Wij vinden dat het College dat nu snel moet regelen.
De BIZ ‘s-Gravenzande wil het beeld van de Druivenkrenster terug op het Marktplein op de hoek Graaf Willem II-straat. Prima idee, maar het College vertraagt de plaatsing. Wat is dat toch? Waarom mogen geen beelden rond en op het Marktplein. Eerder weigerde de CDA-wethouder Vreugdenhil om nog steeds niet duidelijke redenen in te stemmen met terugplaatsing Machteldbeeld. Dit terwijl de opslag € 11.000,– kost. Schande natuurlijk weer. Gelukkig komen nu ook de ‘s-Gravenzandse kunstenaars in actie! Westland Verstandig staat daar helemaal achter!
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

 

 

Back To Top