skip to Main Content

Publicatie Velo Wateringen-Bouwplan in Kerklaan nog te massaal en te hoog en woningontwikkeling transformatiegebied

Bouwplan in Kerklaan op de oude plek van de BMW-garage nog te massaal en te hoog. Meer voortvarende aanpak gewenst van woningontwikkeling transformatiegebied bij de Poeldijkseweg / Erasmusweg

Vorige week werd duidelijk dat de ontwikkelaar van het bouwplan aan de Kerklaan slechts op een enkel punt het eerder afgekeurde bouwplan veranderde. LPF-wethouder Gardien vindt het plan wel goed. Gelukkig moet het plan nog langs de Raad omdat een verklaring van geen bedenkingen door de Raad moet worden gegeven. De omwonenden stellen terecht dat appartementen prima zijn, maar niet zo massaal en voor de leefomgeving zo ingrijpend. Westland Verstandig is het met hen eens.
De voortgang van het nieuwbouwgebied stagneert. Er zijn dringend sociale huurwoningen en startershuizen nodig. Langs de Erasmusweg lijkt een wat hogere bouw verantwoord. Waarom het allemaal zo lang moet duren is onverklaarbaar en niet gewenst.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

 

Back To Top