skip to Main Content

Publicatie Velo Wateringen-Fietspaden langs Heulweg en Kerkstraat in Kwintsheul-nu de fietspaden Herenstraat in Wateringen nog-supermarkt Kwintsheul

Fietspaden langs Heulweg en Kerkstraat in Kwintsheul worden gelukkig vernieuwd; nu ook de fietspaden langs de Herenstraat in Wateringen nog, want die zijn ook erg slecht. Soap supermarkt Kwintsheul krijgt met gesteggel bouwhekken weer een vervolg

Westland Verstandig beijvert zich al jaren voor betere en veiligere fietspaden in Westland. De kwaliteit van het wegdek en de aanwezigheid van obstakels zijn hinderlijk en onveilig. Gelukkig worden nu een aantal fietspaden aangepakt. Met financiële steun van andere overheden worden de hierboven genoemde fietspaden vernieuwd en zei de wethouder nog eens toe dat de fietspaden langs de Herenstraat spoedig aan de beurt komen.
In Kwintsheul blijft het gedoe geven met de supermarkt. Staat nog steeds leeg en officieel staat de winkel niet eens te huur of te koop. Grote lelijke bouwhekken voorkomen gebruik van parkeerplaatsen. Door onze vragen worden de hekken nu weggehaald, maar de ontwikkelaar heeft nu weer iets nieuws bedacht om de mensen uit Kwintsheul uit te dagen. Hij gaat met slagbomen beletten dat van het parkeerterrein gebruik gemaakt kan worden. Met welk doel? We weten het ook niet. Het College van VVD, CDA, GL en GBW wil niets doen. Westland Verstandig blijft actie ondernemen want dit alles is natuurlijk te gek voor woorden.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top