skip to Main Content
Publicatie Velo Wateringen-Gemeentehuis Wateringen Wordt Omgezet Naar Wooncomplex

Publicatie Velo Wateringen-Gemeentehuis Wateringen wordt omgezet naar wooncomplex

Gemeentehuis Wateringen wordt omgezet naar wooncomplex. Het College wilde voor het gemeentehuis ongeveer alle denkbare ontwikkelingen mogelijk maken. Gelukkig was daar geen interesse voor

Westland Verstandig heeft steeds gewezen op de onwenselijkheid om andere ontwikkelingen dan starters-, seniorenwoningen of zorgwoningen toe te staan. Het College van CDA, VVD, GL en GBW hield voet bij stuk. Daarop moest het College terugkomen. Een nieuwe aanbesteding vond plaats en er werd een beperktere opzet in de markt gezet. Inmiddels is duidelijk dat er een wooncomplex gaat komen. Vreemd is wel dat niet de corporatie Wonen Wateringen het plan gaat realiseren, maar een ontwikkelcombinatie. Westland Verstandig had graag gezien, ook in het belang van de omwonenden, dat hier echt sociaal gebouwd zou gaan worden. Wel zijn we blij dat in ieder geval erger voorkomen is kunnen worden.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

Back To Top