skip to Main Content

Publicatie Velo Wateringen-Na allerlei burgerparticipaties en visies gebeurt er niets door dit College in Wateringen. Westland Verstandig wil meer parkeermogelijkheden in Kwintsheul

Na allerlei burgerparticipaties en visies gebeurt er niets door dit College in Wateringen. Westland Verstandig wil meer parkeermogelijkheden in Kwintsheul

Dit is het College van de visies. Tientallen zagen we er. Deze kosten veel geld (meer dan € 1 miljoen) en tijd, maar leveren niets of weinig op. Wateringen is daar een goed voorbeeld van. Avonden waar inwoners hun ideeën konden geven, maar daarna gebeurt er niets. Dit moet echt anders. Eerst overleggen met inwoners en dan met een aantal mensen concrete plannen maken en uitvoeren. Dat is volgens Westland Verstandig de enige goede werkwijze.
Voor Kwintsheul herinnerden wij het College -na gesprekken met inwoners-deze week dat de Jumbo-supermarkt ook ‘s avonds de parkeerplaatsen moet openlaten. Dat was destijds de afspraak omdat een aantal parkeerplaatsen bij de bouw vervielen. Helaas sluit Jumbo de parkeerplaatsen af. Dit is niet beloofd en moet dus anders!
We hebben weer spreekuur op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande. Buiten die tijden en voor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

 

Back To Top