skip to Main Content

Publicatie Velo Wateringen-Westland Verstandig stemt met enkele concrete kanttekeningen in met Toekomstvisie Wateringen en de visie over de Driesprong in Kwintsheul

Westland Verstandig stemt met enkele concrete kanttekeningen in met Toekomstvisie Wateringen en de visie over de Driesprong in Kwintsheul

De Wateringse problemen rond de Herenstraat en de verkeersdoorstroming, de revitalisering van het winkelcentrum Wateringen, oplossing problemen Ambachtsweg moeten nu echt nog dit jaar nog worden aangepakt. Het College beloofde dat en we zullen de vinger aan de pols houden. Wel moet beter overleg plaatsvinden met de BIZ / winkeliersvereniging. Het College beloofde dat te gaan doen.
Voor Kwintsheul werd ook een visie aangenomen. Een nieuwe woonwijk voor de doorstromers, starters, senioren en spoedzoekers uit Kwintsheul en eventueel uit Westland. Eindelijk, dit heeft veel te lang geduurd. Jammer dat ons verzoek tot opname van de plicht om 30% sociaal te realiseren niet in de visie werd opgenomen en dat een flinke oppervlakte van het gebied (ca 15.000m2) wordt vrijgehouden voor grote en dure huizen. Dit laatste was toch nooit de bedoeling van Raad en College toen dit plan bedacht werd. Ook baart ons de ontsluiting zorgen: de Mariëndijk en de Van Buerenlaan lijken niet echt geschikt te zijn als ontsluiting van dit stukje nieuwbouw Kwintsheul. Dit laatste goed regelen in het bestemmingsplan.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Back To Top