skip to Main Content

Publicatie-Voortdurend werken aan een beter Westland op alle gebieden. Het gemeentebestuur is er voor onze inwoners

Voortdurend werken aan een beter Westland op alle gebieden. Het gemeentebestuur is er voor onze inwoners!

Westland Verstandig wil met snelle concrete acties vanuit het gemeentebestuur bereiken dat grote en kleine vraagstukken snel worden aangepakt. Onze inwoners, bedrijven en verenigingen moeten daar baat bij hebben. Een pragmatische aanpak met het accent op echt iets snel realiseren. Dat is ook al neergelegd in onze 183-puntenlijst van het actieprogramma voor de komende 4 jaren. Wilt u dat ontvangen, bezoek dan één van onze Burgerkantoren of vraag om toezending. Dat betekent wel dat Bestuur en ambtenaren de focus moeten leggen op de uitvoering. Dus geen geld- en tijdverslindende visies, onderzoeken, beleidsnota’s meer, maar concrete zaken voor elkaar krijgen. Dat kunnen grote en ingrijpende zaken zijn, zoals de gele zakken afschaffen per 1 november, tot zaken als terugplaatsen klok bij de Heenweg en terugplaatsing Machteldbeeld op Marktplein ’s-Gravenzande. Van vlot realiseren starters-, spoedzoekers- en seniorenwoningen tot snel realiseren 80 extra verzorgingsbedden. Meer en beter groen door concrete acties! Daar wordt nu druk aan gewerkt!
Daarnaast moet de gemeente extra aandacht geven aan de energiecrisis die ons allen treft. Ook zorgen dat meldingen door onze inwoners en ondernemers snel worden opgepakt zodat onze inwoners weer het gevoel terugkrijgen dat de gemeente er voor hen is! Dat is wat Westland Verstandig wil bereiken en dat gaat ons lukken!
Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ’s-Gravenzande of ons Burgerkantoor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Ook kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

 

Back To Top