skip to Main Content

Publicatie-Westland Verstandig komt met 3 initiatiefvoorstellen-Subsidie voor woningeigenaren en woninghuurders voor isolatie / zonnepanelen, geldlening voor woningeigenaren voor maatregelen en geldlening voor verenigingen voor verduurzamingsmaatregelen

Westland Verstandig komt met 3 initiatiefvoorstellen: subsidie voor woningeigenaren en woninghuurders voor isolatie / zonnepanelen, geldlening voor woningeigenaren voor maatregelen en geldlening voor verenigingen voor verduurzamingsmaatregelen

We leven in een zware tijd met hoge inflatie, prijsstijgingen, energiecrisis en snel oplopende rente. Als gemeente kunnen we weinig invloed uitoefenen wat er om ons heen gebeurt. Op het vlak van energie kunnen we als gemeente meer doen dan tot nog toe. We hebben al een aantal zaken geregeld zoals energiecoaches, energiescans, kennisavonden energie besparen.
Westland heeft -anders dan andere gemeenten- geen financiële impulsen en prikkels om inwoners te stimuleren om energiebesparende- en duurzaamheidswerkzaamheden aan hun eigen woning uit te voeren. Zowel subsidiemogelijkheid als geldlening willen we met de initiatiefvoorstellen mogelijk maken. Ook willen we maatschappelijke instellingen en verenigingen faciliteren. Een en ander is nu actueel en urgent vanwege de immens gestegen energieprijzen. Hebt u ook ideeën, laat het ons snel weten!
Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ’s-Gravenzande of ons Burgerkantoor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Ook kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top