skip to Main Content
Publicatie-Westland Verstandig Wil Behouden Wat Goed Is, Aanpassen Wat Beter Kan En Veranderen Waar Nodig

Publicatie-Westland Verstandig wil behouden wat goed is, aanpassen wat beter kan en veranderen waar nodig

Westland Verstandig wil behouden wat goed is, aanpassen wat beter kan en veranderen waar nodig

Verkeerde keuzes zorgen ervoor dat forse tekorten zich voordoen. Van een verkeerde keuze is een schrijnend voorbeeld het besluit van de Raad -behalve Westland Verstandig- in 2017 om € 7.5 miljoen voor de zorg bestemde euro’s over te hevelen naar prestigeprojecten en glastuinbouw. Nu blijkt dat er niet genoeg geld is voor goede zorg. Ook verkeerd is het vele miljoenen uit te geven o.m. aan aanpak handhaving buitengebied, extra ambtenaren, adviesbureaus, public affairs, ondermijning, te veel wethouders. Die euro’s kunnen beter ingezet worden voor leefomgeving, zorg, wegwerken wachtlijsten, startershuizen etc.
Ook is het absoluut nodig om meer te investeren in een efficiënter en stipter openbaar vervoer, in een betere wegeninfrastructuur en in meer parkeermogelijkheden in dorpskernen en woonwijken.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top