skip to Main Content

Reactie van inwoonster Kwintsheul

Naamloos, reactie van inwoonster Kwintsheul:

“Ik heb uw stuk gelezen in het Hele Westland. Mijn moeder van 86 woont in Kwintsheul en ervaart alle dingen waar uw stuk over gaat aan de gevolgen. Nu durft zij ook haast niet over te stekken omdat het stoplicht op de Kerkstraat is weggehaald. En als je nog voor een paar weken geld wil halen zal ze moeten oversteken. Want ook de geldautomaat gaat verdwijnen. Waar moet zij dan pinnen?

De bakker verkocht (best wel dure maar handig voor ouderen) nog wat melk en eerste levensbehoefte dingen. Zij hebben de winkel verbouwd en ook dat wordt niet meer verkocht.

Als oudere ben je dus mooi de klos als je in Kwintsheul woont en er is alleen brood te krijgen. Moet je dan met je rollator naar Honselersdijk??

Wij zijn dat hele gedoe met die supermarkt spuugzat. Mijn moeder vindt het niet leuk dat ze van haar kinderen afhankelijk moet zijn om boodschappen te doen en geld te halen. Gelukkig heeft ze een diepvriezer. Ze wil graag zelfstandig blijven, zoals de regering dat prefereert alleen omdat er 1 persoon is die dit boycot is een heel dorp de dupe. Mijn moeder en ik steunen het als er wat aan gedaan kan worden.”

Back To Top