skip to Main Content

Rondvraag voor de Raadsvergadering van 8 juli 2014; inzake parkeerprobleem rondom het complex van SV OKK/Stichting Sportwat/tafeltennisvereniging De Salamanders rondom de Dorpskade in Wateringen

Rondvraag voor de Raadsvergadering van 8 juli 2014

De fractie van Westland Verstandig heeft meerdere malen bij het College aangedrongen op een praktische oplossing van het parkeerprobleem rondom het complex van SV OKK/Stichting Sportwat/tafeltennisvereniging De Salamanders rondom de Dorpskade in Wateringen. Op de voormalige gemeentewerf die nu in gebruik is bij Place 4 Kidz zou alsnog geparkeerd kunnen gaan worden. Hier zou een belijning moeten worden aangebracht en daarna zou de sleutel van het terrein aan de betreffende verenigingen worden gegeven. Inmiddels zijn we ruim negen maanden verder en is er blijkbaar nog niets ter plaatse ondernomen en er is ook geen sleutel afgegeven.

De SV OKK met ruim 300 leden en de tafeltennisvereniging De Salamanders met circa 160 leden hebben een spoedeisend belang dat nu op korte termijn geparkeerd kan worden in de buurt van het complex. Nu staan auto’s tot ver in de wijk geparkeerd, hetgeen onwenselijk is voor zowel de leden van de verenigingen alswel voor de buurt.

Dit leidt tot de navolgende vragen:

  • Waarom heeft uw College nog steeds niet gedaan hetgeen wel is toegezegd en kan dit nu binnen een paar weken daadwerkelijk wel gerealiseerd worden?
  • Kan nu op korte termijn daadwerkelijk gerealiseerd worden dat belijning wordt aangebracht en dat de sleutel van de voormalige gemeentewerf wordt overhandigd zoals toegezegd?

 

Namens de fractie van Westland Verstandig
Peter Duijsens,
Fractievoorzitter

 

Back To Top