skip to Main Content

Veel meer bewaakte fietsenstallingen in de centra van onze Westlandse dorpen gewenst

Veel meer bewaakte fietsenstallingen in de centra van onze Westlandse dorpen gewenst. Verplaatsing in Naaldwijk van de bewaakte stalling naar van Tijnplein. Veel meldingen van diefstal vooral in ‘s-Gravenzande

Onze Burgerkantoren krijgen steeds meer inwoners op bezoek die te maken kregen met diefstal van hun fietsen in één van onze dorpen. Vooral in ’s-Gravenzande, maar ook elders in Westland.
Meer gebruik van de fiets wordt aangemoedigd en dan zou de gemeente eventueel samen met de BIZZ-en en MKB de veilige stalling ook beter moeten regelen. In Naaldwijk hebben we dat al, maar daar werkt het niet echt goed, deels omdat de stalling zich te ver uit het centrum bevindt. Verplaatsing naar het Van Tijnplein wordt bepleit door de BIZ, MKB en Fietsbond Westland.
Westland Verstandig is voorstander voor meer bewaakte fietsenstallingen in onze dorpen en ook voor verplaatsing in Naaldwijk naar het Van Tijnplein. Ze zal daartoe initiatieven nemen zodat dieven zo weinig mogelijk kans krijgen hun slag te slaan en onze fietsers veilig hun fiets kunnen parkeren.

Namens de fractie van Westland Verstandig,
Peter Duijsens

 

 

Back To Top