skip to Main Content

Westland Verstandig dwingt Delta Fiber / Caiway tot aansluiten glasvezel in buitengebied Westland

Westland Verstandig dwingt Delta Fiber / Caiway tot aansluiten glasvezel in buitengebied Westland

Ca. 8.000 woningen en bedrijven in het Westlandse buitengebied krijgen eindelijk glasvezelaansluiting en snel internet. Dat is de uitkomst van een gerechtelijke procedure die Westland Verstandig aanhangig maakte bij de Rotterdamse Rechtbank. Glasvezel moet er komen binnen 24 maanden na 28 november 2022. Delta Fiber / Caiway moet haar toezeggingen en afspraken dus nakomen. Eerder kreeg Westland  Verstandig het voor elkaar dat het dorp Heenweg glasvezel kreeg.

Wilt u de complete uitspraak ontvangen, laat het weten en we mailen of sturen die toe. Of kijk op onze site, waar deze ook te vinden is. Delta Fiber kan nog in beroep gaan binnen 3 maanden, maar zal ook tijdens dat beroep het vonnis moeten nakomen. Hopelijk neemt zij haar verlies en zijn ook geen nieuwe procedures nodig van Westlandse inwoners en / of bedrijven die niet onder de ca. 90 eisers zaten. Westland Verstandig is blij dat zij -ondanks tegenwerking van het vorige College van Burgemeester en Wethouders- ook deze verkiezingsbelofte heeft waargemaakt!

Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ’s-Gravenzande of ons Burgerkantoor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Ook kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top