skip to Main Content
Westland Verstandig Gaat Jaarlijks Een Leo Geubbels-lezing Houden

Westland Verstandig gaat jaarlijks een Leo Geubbels-lezing houden

Westland Verstandig gaat jaarlijks een Leo Geubbels-lezing houden

Westland Verstandig gaat jaarlijks een Leo Geubbels-lezing houden voor haar leden en belangstellenden uit Westland. Voor het eerst op 22 februari a.s. te 19.30 uur in Brasserie De Dames in de Langestraat 74a in ‘s-Gravenzande met gastspreker Gert Jakobs, oud-wielrenner en tv-analyticus.
Al weer meer dan een jaar geleden overleed ons fractielid Leo Geubbels. Westland Verstandig wil de herinnering aan Leo ondersteunen door jaarlijks een naar hem vernoemde lezing te organiseren. Voor het eerst doen we dat op 22 februari a.s. te 19.30 uur in Brasserie De Dames in ‘s-Gravenzande. De lezing wordt gehouden door oud-wielrenner Gert Jakobs o.m. bekend van Tour du Jour en t.v.-presentator. Net als “onze” Leo enthousiast, eerlijk, recht voor zijn raap, harde werker en markant mens. Hij zal op de hem bekende humoristische wijze ingaan op de relatie tussen topsport en lokale politiek.
Daarnaast wordt ook stilgestaan bij de start van het nieuwe jaar. Een drankje en hapje zullen dus niet ontbreken.
Wij nodigen iedere Westlandse inwoner uit voor 22 februari. Als u wenst te komen laat het dan vooraf even weten op info@duijsens.net of 06-53401068.

Namens de fractie van Westland Verstandig,
Peter Duijsens,
Fractievoorzitter

 

Back To Top