skip to Main Content

Westland Verstandig houdt op 20 maart 2020 de tweede Leo Geubbels-lezing

Westland Verstandig houdt op 20 maart 2020 de tweede Leo Geubbels-lezing in haar Burgerkantoor aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande

Na het veel te vroeg overlijden van ons fractielid Leo Geubbels eind 2017 wordt jaarlijks een lezing georganiseerd ter nagedachtenis aan onze Leo. Een markante man met het hart op de goede plek. Dit jaar een Westlandse spreker die inmiddels wel de nodige bekendheid heeft verkregen, ook buiten Westland. Maurice van Veldhooven houdt een unieke presentatie over de “GENERATIE SLAPJANUS“: ouders wordt wakker!
In een interactieve presentatie neemt Maurice de actualiteit op het gebied van bewegen en gezondheid door. Op een humoristische, energieke en prikkelende manier komt het gedrag van ”de mens” aan de orde. Een ieder kan zich aanmelden (tel. 06-53401068, per mail info@duijsens.net of persoonlijk op één van onze Burgerkantoren). Wij zijn blij met een ieders komst. Op 20 maart 2020 om 20.00 uur is de start en de inloop vanaf 19.30 uur. Uiteraard met koffie, borrel en hapje.

Namens fractie en bestuur van Westland Verstandig
Peter Duijsens

 

Back To Top