skip to Main Content

Westland Verstandig verzoekt het College opnieuw om per direct verkeersmaatregelen te nemen voor de Woutersweg

Westland Verstandig verzoekt het College opnieuw om per direct verkeersmaatregelen te nemen voor de Woutersweg en deed dat eerder al voor de Koningin Julianaweg

Afgelopen weekend is weer een ernstig ongeval gebeurd op de Woutersweg. Eerder gebeurde dat ook al vorige maand. Westland Verstandig heeft al heel wat vragen en verzoeken gedaan om aan de onveilige situatie (te druk en te hard rijden) op de Woutersweg een einde te maken. Handhaving en structurele maatregelen zijn echt nodig. Uiteraard ook voorkomen dat het verkeer de Naaldwijkseweg of de Koningin Julianaweg gaat volgen. De Koningin Julianaweg is nu al te druk en ook daar wordt ook al te hard gereden. Ook dat kan niet langer meer!
Hier zal -zeker op termijn- een meer structurele oplossing moeten komen met een nieuwe rondweg om ‘s-Gravenzande heen over Teylingen. Nu loopt het vast in alle opzichten en dat is natuurlijk niet in orde.
Westland Verstandig wil nu per direct werkende maatregelen aan de hiervoor genoemde wegen. Intussen en daarnaast dus ook op korte termijn effectief en kordaat werken aan een andere verkeerscirculatie.

Namens de fractie van Westland Verstandig,
Peter Duijsens

 

Back To Top