skip to Main Content

Vragen aan College inzake activiteitenruimte Wittebrug Poeldijk

Het College van Burgemeester en Wethouders
van de Gemeente Westland
Postbus 150
2670 AD  NAALDWIJK

 

 

2 juli 2019

 

Betreft: schriftelijke vragen aan het College van Burgemeester en Wethouders in het kader van artikel 42 van het Reglement van Orde voor de vergaderingen en andere werkzaamheden van de Raad 2016 inzake activiteitenruimte Wittebrug Poeldijk

 

Vraag 718 2018-2022

Edelachtbaar College,

Onze fractie wordt benaderd door een aantal gebruikers van de Wittebrug in Poeldijk die al vele vele jaren lang een ruimte in gebruik hebben voor bezigheden (breien) van senioren uit onder meer de Wittebrug. Nu blijkt dat deze ruimte niet langer meer gebruikt kan worden en Arcade vordert deze op. Net in die ruimte zou door Arcade en/of bewoners materieel moeten worden neergezet.

De betreffende senioren maken zich ernstig zorgen over het feit dat straks de betreffende activiteit niet meer mogelijk is. Zij vinden het ook stijlloos dat er geen opzegging heeft plaatsgevonden en dat zij geconfronteerd worden met bijna een voldongen feit.

Dit leidt tot de volgende vragen:

  • Is het College bekend met het vorenstaande en is het College bereid om in overleg te treden met Arcade om een en ander niet door te laten gaan?
  • Is het College het met de fractie van Westland Verstandig eens dat dit soort activiteiten aangemoedigd moet worden en niet door allerlei beletselen ontmoedigd dient te worden?

De fractie van Westland Verstandig verzoekt u de vragen binnen de daarvoor gestelde termijn schriftelijk te beantwoorden.

Hoogachtend,
U e.a.,

Namens de fractie Westland Verstandig,
P.J.L.J. Duijsens
Fractievoorzitter

 

 

 

Back To Top