Publicatie Groot Westland-Andere keuzes door gemeente dringend nodig voor Westlandse burgers

Andere keuzes door gemeente dringend nodig voor Westlandse burgers

Westland Verstandig pleit voor meer financiële steun aan onze Westlandse verenigingen. Onze verenigingen moeten het nu doen zonder financiële bijdrage van de gemeente. Van geval tot geval wordt nu vaak een krediet verstrekt. Dat moet anders en veel structureler. Verenigingen zijn te belangrijk voor Westland en de dorpskernen. Gewenst is het de diverse wensen van de verenigingen te inventariseren en met concrete oplossingen te komen voor de knelpunten.
Ook meer euro’s voor structureel betere zorgvoorzieningen in Westland en minder afhankelijkheid van gemeenten rondom Westland bij revalidatie en verpleging.
Meer euro’s ook aan betaalbare maar wel kwalitatief goede woningen, waar er veel meer van gerealiseerd moeten worden. Ook is Westland Verstandig voor een financiële bijdrage vanuit de gemeente bij doorstroming vanuit goedkope huurwoningen naar een koopwoning of duurdere huurwoning.
Deze euro’s moeten bespaard worden op de vele miljoenen kostende -kort gezegd- Westlandpromotie en te duur bestuursapparaat. Vaststaat dat de vele miljoenen die hieraan door dit College al besteed zijn in de afgelopen jaren weinig of geen resultaat opleverden. Dus daarmee stoppen en andere keuzes maken.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.