Publicatie Groot Westland-Westland Verstandig stemde tegen begroting 2018 omdat daarin echt volstrekt verkeerde keuzes gemaakt worden

Westland Verstandig stemde tegen begroting 2018 omdat daarin echt volstrekt verkeerde keuzes gemaakt worden

Bekend is dat Westland Verstandig de partij is die echt de hele raadsperiode opkomt voor de burger. In onze Burgerkantoren komen veel inwoners met vragen, ideeën, opmerkingen en vaak ook met zaken die bij de gemeente niet op orde zijn. Mede daardoor vindt Westland Verstandig dat het bestuur veel meer aandacht moet geven aan het burgerbelang. Minder aan zaken die er voor de burger niet toe doen en ook Westland niet beter gemaakt hebben. Toch zien we dat deze coalitie doorgaat met grote sommen geld uitgeven aan Westland marketing, bedrijfsvoering, deelname in allerlei organisaties, vele medewerkers die bezig zijn met PR, directie- en bestuursondersteuning etc. Alles bij elkaar gaat het dan om tientallen miljoenen euro’s die beter gebruikt kunnen worden in de zorg, voor onze verengingen en zaken waardoor de leefomgeving verbeterd wordt (onderhoud openbaar gebied, parkeren, meer groen, lastenverlaging, afbouw gemeenteschuld etc.). Westland Verstandig is wel voor een evenwichtige begroting, maar wel met duidelijk andere keuzes, waarbij de burgers tellen.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.