Publicatie Groot Westland-Westland Verstandig wil beter onderhoud van de openbare ruimte in Westland, inclusief de fietspaden

Westland Verstandig wil beter onderhoud van de openbare ruimte in Westland, inclusief de fietspaden

Onze burgers klagen terecht vaak over slonzig uitziende plekken in en ook direct buiten onze kernen. Een goede leefomgeving is voor onze burgers erg belangrijk. Dit betekent volgens Westland Verstandig dat het onderhoud op een goed niveau moet worden uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor onze begraafplaatsen en fietspaden. Met de Raad wordt nu gesproken over het onderhoudsniveau. Westland Verstandig vindt dat dat onderhoud in de hele gemeente “goed” moet zijn en niet voldoende of matig zoals College en coalitie willen. Dat niveau is er nu ook en de praktijk wijst uit dat de zgn. buitenruimte er vaak slecht bijligt. Goede onderhoud en plantenbakken en bakjes passen ook bij bruisende kernen. Westland Verstandig dat er extra euro’s naar onderhoud openbare ruimte moeten en dat ten koste van minder inhuren externen, minder adviezen door derden en minder geld naar public affairs (PR, lobbyisten etc.).

Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.