Publicatie HHW-Komst Westlands evenemententerrein op grasveld bij Wollebrand goed voor Westland

Komst Westlands evenemententerrein op grasveld van bijna 20.000 m2 bij Wollebrand goed voor Westland. Van jong tot oud kan daar gebruik van maken

Westland Verstandig diende samen met 2 andere partijen (LPF en VVD) in januari 2018 een motie in voor de komst van een vast terrein in Westland voor het houden van evenementen. Het toenmalige College nam de motie over. Onze jeugd wil graag een dergelijk terrein. Overigens is het evenemententerrein natuurlijk voor meer bedoeld en voor alle soorten van activiteiten. Voordeel is dat beveiliging, inrichting, toegestaan geluid, parkeren etc. niet steeds vanaf de basis beoordeeld behoeven te worden. Goed zou het zijn om standaardvoorzieningen op het terrein aan te brengen. Westland Verstandig ziet door dit evenemententerrein punt 69 van haar verkiezingsprogramma gerealiseerd worden.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.