Publicatie Monsterse Courant-Moties tegen de bouw van strandhuizen en wens om vaststelling Kustvisie wederom door Westland Verstandig aan de Raad voorgelegd op 16 oktober a.s.

Moties tegen de bouw van strandhuizen en wens om vaststelling Kustvisie wederom door Westland Verstandig aan de Raad voorgelegd op 16 oktober a.s.

Het nieuwe College en met name CDA-wethouder Zwinkels weigert de breed gedragen Kustvisie uit te gaan voeren. Zij wil eerst een aantal losse zaken regelen. Zij noemt de hellingbanen, bebouwing en al of niet gratis parkeren. Dit klopt natuurlijk niet en is ook in strijd met hetgeen de Raad voor ogen stond: strand en duinen en de daarachter gelegen gebieden moeten integraal bekeken worden. Alleen zo kunnen alle belangen goed worden meegenomen. Strandhuisjes moeten er in ieder geval niet komen en aan die discussie moet nu maar eens definitief een einde komen. Vandaar onze motie. Ook om alle belangen in één keer te bekijken en niet “de krenten” alleen om politiek te scoren, er uit nemen. Vandaar de motie Kustvisie.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.