Publicatie ‘s-Gravenzander-Nieuwe woningen Heenweg, nog steeds overleg glasvezelaansluiting, terugplaatsing Gravin Machteldbeeld

Nieuwe woningen in de Heenweg snel realiseren / nog steeds overleg over glasvezelnetaansluiting / terugplaatsing Gravin Machteldbeeld gewenst en mogelijk

Westland Verstandig meent dat realisering van een fiks aantal nieuwbouwwoningen in de Heenweg nu snel moet geschieden. Er wordt al lang over gepraat en de plannen zijn er. Voor de Heenweg is het belangrijk dat zij het aantal woningen uitbreidt. Westland Verstandig is overigens nog steeds bezig om in de Heenweg glasvezel te krijgen.
Westland Verstandig krijgt dagelijks nog meldingen binnen van ‘s-Gravenzanders die zich terecht ergeren aan de weigerachtigheid van een aantal politieke partijen om het nu opgeslagen Gravin Machteldbeeld terug te plaatsen. Zoals beloofd laten we dit niet los en zullen blijven proberen het beeld terug te krijgen op de plaats waar het hoort. Als u dat ook wilt en u hebt dat nog niet aan ons doorgegeven, laat ons dat weten.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.