skip to Main Content

Publicatie Groot Westland-Dringend andere visie op Westland gewenst. Betere leefomgeving van onze burger moet op 1 staan

Dringend andere visie op Westland gewenst. Betere leefomgeving van onze burger moet op 1 staan

Westland Verstandig roept al jaren dat huisvesting van tijdelijke arbeidsmigranten niet in woningen in de kernen moet plaatsvinden, ook niet in ongeschikte kantoorpanden, maar op geschikte percelen met een glastuinbouwbestemming en bij de tuinders zelf. Dat levert de minste problemen op. LTO Glaskracht en dus ook het College van B en W waren daartegen. Gelukkig ziet men nu ook in dat dat de enige oplossingen zijn. Nu nog het besef dat het niet verstandig is om angstvallig vast te houden aan de ca. 5.000 ha glastuinbouwbestemming waarvan op ca. de helft goede en slechtere kassen staan. Veel reëler is het om te beseffen dat in Westland meer groen, meer goedkope woningen, meer recreatie en vertier en een betere leefomgeving veel belangrijker zijn dan vasthouden aan het uitgangspunt dat overal in Westland glasreconstructie moet of kan plaatsvinden. De tuinbouw is nog steeds belangrijk, maar tijden veranderen. Een in alle opzichten aantrekkelijk Westland, waar de leefomgeving van onze burgers nummer 1 staat, moet in alles wat we doen uitgangspunt zijn.
In verband met de vakantie zijn onze burgerkantoren tot en met 27 augustus gesloten. U kunt natuurlijk altijd wel een afspraak maken. Tel. 06-53401068 en e-mail info@duijsens.net.

Back To Top