skip to Main Content
Publicatie Monsterse Courant-College Neemt Besluit Tot Sloop Oude Gemeentehuis En Plannen Polenhotel Bij Verburchterrein Moeten Stopgezet Worden

Publicatie Monsterse Courant-College neemt besluit tot sloop oude gemeentehuis en plannen Polenhotel bij Verburchterrein moeten stopgezet worden

College neemt besluit tot sloop oude gemeentehuis en plannen Polenhotel bij Verburchterrein moeten stopgezet worden

Op 2 april nam het College het besluit tot de sloop van het hele gemeentehuis Monster. De Raad moet de kosten van de sloop (€ 550.000,- -) nog goedkeuren. Westland Verstandig vindt de sloop van het hele gebouw kapitaalsvernietiging, geldverspilling en niet duurzaam. We wachten af welke nieuwe argumenten het College heeft voor dit besluit en hopen dat de meerderheid van de Raad een betere visie heeft.
Westland Verstandig wil dat de slechte plannen voor een Polenhotel bij het Verburchterrein direct stoppen. Slechte plek en het polenhuisvestingsprobleem moet anders worden opgelost: op de bedrijven zelf en op het terrein bij de Horti Campus in Naaldwijk. Westland Verstandig wil bij motie de plannen laten stoppen. Hopelijk steunen genoeg andere politieke partijen deze motie en kan een meerderheid bereikt worden.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top