skip to Main Content

Publicatie Monsterse Courant – Westland Verstandig wil de Leuningjes opknappen voor minimaal 5 jaren. Belangrijk voor Poeldijk maar ook voor Westland

Monsterse  Courant

Westland Verstandig wil de Leuningjes opknappen voor minimaal 5 jaren. Belangrijk voor Poeldijk maar ook voor Westland
Over de Leuningjes heeft de Raad al meerdere keren gesproken. VVD-wethouder Ouwendijk wilde slopen. De meerderheid van de Raad dacht daar gelukkig anders over. Op dit moment wordt bekeken wat nodig is voor een goed gebruik en wat dat kost. Wij vinden dat de Leuningjes, zoals in het verleden ook het geval was, een rol moet houden voor de vele verenigingen in Poeldijk, maar ook voor heel Westland. Dit laatste dan als aanvulling op de Naald. Ook het huidige Stichtingsbestuur maakte een plan voor een Leuningjes die met een zaal van 500 stoelen in Westland nodig is. Een dergelijke functie is ook prima voor de dorpskern Poeldijk en de inwoners. Westland moet geld overhebben voor dit soort culturele en maatschappelijke gebouwen. Sloop is een verarming en versobering, zeker voor een dorpskern als Poeldijk.

In verband met de vakantie zijn onze burgerkantoren tot 28 augustus gesloten. U kunt natuurlijk altijd wel een afspraak maken. Tel. 06-53401068 en e-mail info@duijsens.net.

 

Back To Top