Publicatie HHW-College weigert uitvoering te geven -in 1 week tijd- aan 3 raadsmoties en gebruikt daarvoor vreemde argumenten

College weigert uitvoering te geven -in 1 week tijd- aan 3 raadsmoties en gebruikt daarvoor vreemde argumenten

De afgelopen week was het CDA-wethouder Vreugdenhil die aangaf dat het College de motie terugplaatsing Gravin Machteldbeeld naar het Marktplein niet wil uitvoeren. Vreemd spelletje door de terugplaatsingskosten (€ 120.000,–) te overdrijven.
LPF-wethouder Gardien weigert de aangenomen motie intrekking deel voorbereidingsbesluit Honderdland uit te voeren. Haar argumenten deugen niet.
CDA-wethouder Zwinkels weigert de motie Fair Trade Westland uit te voeren en probeert daarmee eigen falen en het falen van haar CDA-voorganger te verhullen.
In alle 3 gevallen doet het College niet wat van haar verwacht mag worden, namelijk uitvoeren van raadsbesluiten. Dit klopt niet en is ook niet waar dit College voor staat volgens eigen zeggen: open en integer en willen luisteren naar de burgers en de Raad. Dit zijn loze woorden en beloften. Westland Verstandig legt zich niet neer bij een en ander en berust niet en onderneemt actie.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.