skip to Main Content

Publicatie Velo Wateringen-College wil volgens het meerjarenperspectief gebiedsontwikkeling nog steeds een supermarkt aan de Dorpskade. Ineens stagnatie ontwikkeling oude gemeentehuis

College wil volgens het meerjarenperspectief gebiedsontwikkeling nog steeds een supermarkt aan de Dorpskade. Ineens stagnatie ontwikkeling oude gemeentehuis

Anders dan de meeste aanwezige bewoners bij de avond over de visie Wateringen wensten, gaat dit College door met de uitwerking plannen voor een supermarkt op het terrein van Cogebene-Mudde aan de Dorpskade. De initiatiefnemers zijn bekenden van de gemeente (Koornneef, Van Mierlo en Weboma), dus dat verklaart (weer) alles. Een winkelvoorziening past toch beter op de voormalige Rabobanklocatie. De komende tijd oppassen dat we niet opnieuw voor voldongen feiten gesteld worden. Westland Verstandig zal de LPF-wethouder aan de tand voelen bij de komende commissievergadering.
Het gemeentehuis is destijds verkocht aan Borgdorff voor een heel laag bedrag. Daarbij werd door de koper ervan uitgegaan dat een groot deel van het gebouw zou worden gehuurd door Vitis / bibliotheek, in feite dus door de gemeente. Nu stagneert alles omdat “men” er niet uitkomt. Westland Verstandig heeft daar voor de verkoop vragen over gesteld en gewaarschuwd omdat zij dit nu ontstane probleem al voorzag. Geruststellende woorden van alles mooipratende koper en College. Nu toch weer een andere realiteit. Dit is natuurlijk niet goed en geeft geen vertrouwen. Westland Verstandig zal dit oppakken.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

 

Back To Top