skip to Main Content

Publicatie HHW-Westland Verstandig heeft heel concrete plannen hoe Westland beter gemaakt kan worden

Westland Verstandig heeft heel concrete plannen hoe Westland beter gemaakt kan worden. Het gaat er vooral om hoe gaan we dat betalen!

Westland Verstandig vindt dat de gemeente heel veel geld kan besparen door een andere aanpak. Zowel kleine als grote zaken kunnen anders aangepakt worden. Daardoor hoeft de gemeente ca. € 20 miljoen niet uit te geven aan public affairs, bedrijfsvoering, externen, adviesbureaus. Ook bijv. alle bezoekers van het Westland Event laten betalen levert ca. € 50.000,– op. Voorts zal ook dan pas blijken of er behoefte bestaat aan een dergelijk evenement. Met de € 20 miljoen kan de gemeente dan zorgen dat de woningcorporaties meer sociale woningen voor jong en oud en meer woningen met zorg op maat voor Westlanders met een zorgbehoefte… Hoe? Door de te hoge grondprijzen af te waarderen tot bijv. € 10.000,– per kavel. Ook is er dan geld voor de hoognodige crisis- en revalidatiebedden in Westland, die nu dringend nodig zijn en niet pas over een aantal jaren. Westland Verstandig heeft heel concrete plannen. Jammer dat dit College van CDA, LPF, VVD en CU-SGP en ook die partijen in de Raad haar niet willen volgen.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Back To Top