skip to Main Content
Publicatie Velo Wateringen-Oplossing Verkeerssituatie Centrum Wateringen En Bezoek Aan Druivenkwekerij Sonnehoeck

Publicatie Velo Wateringen-Oplossing verkeerssituatie centrum Wateringen en bezoek aan druivenkwekerij Sonnehoeck

Gelukkig steeds meer bijval vanuit de politiek voor oplossing verkeerssituatie centrum Wateringen. Het pareltje historische druivenkwekerij Sonnehoeck door Westland Verstandig bezocht

Inwoners en ondernemers van Wateringen willen verandering in de drukke verkeerssituatie in Herenstraat. Westland Verstandig vroeg daar al vaak om. Gelukkig komen er nu maatregelen. Niet langer wachten maar direct aanpakken en wellicht later een echt goede oplossing.
Westland Verstandig bracht een bezoek aan de enige druivenkwekerij in Nederland die een rijksmonument is. Leerzaam en daar werd de historische fruitmuur wel eerst afgebroken en deels met vrijwilligers weer opgebouwd. Bedankt namens de hele fractie. Wellicht een idee voor de slecht er bij staande druivenmuur een eindje verderop langs de Poeldijkseweg. Zo kunnen de kosten ook binnen het redelijke blijven. Wellicht een goed burgerinitiatief!
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

Back To Top