skip to Main Content

Publicatie Velo-Wateringen-Tweede leven gemeentehuis Wateringen-moet kantoor met senioren- of starterswoningen worden. Soap super Kwintsheul krijgt vervolg!

Tweede leven gemeentehuis Wateringen-moet kantoor met senioren- of starterswoningen worden. Soap super Kwintsheul krijgt vervolg!

Helaas staat sinds kort het Wateringse gemeentehuis leeg en zijn de diensten verhuisd naar één van de twee nieuwe gemeentehuizen in Naaldwijk. De plannen van dit College voor het tot voor kort gebruikte gemeentehuis zijn vrij dwarrelig. De eerste verkooppogingen mislukten omdat er geen interesse bleek te zijn. Het College wilde bijna alle denkbare bestemmingen toestaan. Van grootschalig kantoor, Polenhotel tot maatschappelijk bestemming. Nu probeert de gemeente, via Wonen Wateringen, woningen in het bestaande gebouw te realiseren. Ook dat verloopt -naar verluidt- problematisch. Westland Verstandig vindt dat bij iedere ontwikkeling rekening gehouden moet worden met de buurtbewoners en echt de nadruk moet liggen op wonen.
Vorige week verving Koornneef de bouwhekken om de parkeerplaatsen en ook de verplaatste invalidenparkeerplaats door slagbomen. Flauw en kleingeestig! Wij vinden dat het College hier iets aan moet doen.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top