skip to Main Content

Publicatie-Westland Verstandig organiseert op 31 oktober a.s. te 20.00 uur een avond over huishoudelijke hulpuren aan het Marktplein 10 ‘s-Gravenzande

Westland Verstandig organiseert een avond over huishoudelijke hulpuren. Hoe werkt het en hoe te handelen bij onredelijke verlaging uren, op donderdag 31 oktober te 20.00 uur in het Burgerkantoor aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over de structurele verlaging van het aantal uren huishoudhulp. Ondanks toegegeven fouten en strijdigheid met de wet wil het College doorgaan met “resultaatgericht“ beoordelen.
Belangrijk is het dat degenen die het aangaat en hun familie, de zorgverleners op de werkvloer, maar ook de belangenorganisaties weten hoe het werkt.
Westland Verstandig heeft bureau Wevers en de heer B. van ’t Laar, oud-burgemeester en oud-bestuursrechter, gevraagd een uiteenzetting te geven over de praktijk in Westland.
Westland Verstandig nodigt alle Westlandse inwoners uit om op 31 oktober a.s. aanwezig te zijn aan het Marktplein nr. 10 in ‘s-Gravenzande. Meldt u zich wel aan op tel.nr. 06-53401068 of info@duijsens.net of bezoek ons Burgerkantoor ’s-Gravenzande (dagelijks open tussen 13.00 uur en 15.00 uur).

 

Back To Top