skip to Main Content

Publicatie-Westland Verstandig-wethouders Barend Rombout en Ben van der Stee vanaf augustus ook te spreken in één van onze Burgerkantoren

Westland Verstandig-wethouders Barend Rombout en Ben van der Stee vanaf augustus ook te spreken in één van onze Burgerkantoren

Vanaf september zullen onze wethouders Rombout (o.m. Zorg, Wonen, Kunst en cultuur, Senioren, Jeugdhulp) en Van der Stee (o.m. Financiën, Vergunningverlening, Handhaving, Ruimtelijke ordening, Gebiedsontwikkeling) geregeld in onze Burgerkantoren aanwezig zijn. Wilt u één van hen spreken, geef dat even aan per telefoon, mail of bezoek de Burgerkantoren met onze fractieleden en er wordt snel een afspraak gemaakt.
Ook de Westland Verstandig-wethouders willen direct contact met u, zodat snel en effectief gehandeld kan worden, vragen snel beantwoord kunnen worden en eventueel uitleg gegeven kan worden aan gemaakte of te maken keuzes. Wellicht zult u niet altijd te horen krijgen wat u het liefste wil, maar u wordt wel gehoord en wie weet… Later bekijken we even of het gewenst is dat zij op vaste middagen aanwezig zijn. We starten met afspraken maken.
Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande. Buiten die tijden en voor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top