skip to Main Content

Westland Verstandig bezoekt Podium Westland. Volgend jaar op andere plek in Westland

Westland Verstandig bezoekt Podium Westland. Volgend jaar op andere plek in Westland

Jaarlijks subsidieert de gemeente Westland de start van het culturele jaar met Podium Westland. Enige jaren geleden werd dat Podium gehouden op het terrein van het Westerhonk. De meerderheid van de toenmalige Raad stemde helaas in met verplaatsing naar het centrum van Naaldwijk. Westland Verstandig vindt dat nog steeds jammer, was daar destijds tegen en vindt het een gemiste kans om de bewoners van Westerhonk meer te betrekken bij activiteiten.

Volgend jaar liefst weer terug naar Westerhonk. Als dat niet gewenst wordt, zou het in ieder geval beter zijn om Podium Westland jaarlijks in een ander dorp te houden. Natuurlijk goed om cultuur op deze dag dichter bij de mensen te brengen en culturele verenigingen de kans te geven zich te presenteren. Jaarlijks in een ander dorp werkt verfrissend en maakt duidelijker dat ook in de andere dorpen er culturele activiteiten zijn die ertoe doen.

Westland Verstandig zal het College vragen in 2023 Podium Westland op Westerhonk of in een ander dorp te laten organiseren.

 

Back To Top