skip to Main Content

Opening prachtig Burgerkantoor Westland Verstandig

Opening prachtig Burgerkantoor  Westland Verstandig

oprichters

Vrijdag 5 februari 2016; NEWS … Vrijdagavond is onder enorme belangstelling het Burgerkantoor van Westland Verstandig geopend in Naaldwijk. Dit is een club die we in de gaten moeten houden. Het bruisende enthousiasme  spatte er vanaf tijdens de verschillende toespraken en gedichten die diverse leden over hun kern voordroegen.

De vier grondleggers (foto) van de partij werden geëerd onder luid applaus.

De opening geschiedde door uit iedere kern een vertegenwoordiger een lang lint door te  laten knippen met een foto van die kern. Het lint moest de verbondenheid aangeven van de kernen, en dat we samen staan voor één Westland.

“Het grote gebouw is nu al te klein”, zei voorman Peter Duijsens lachend. Je kon bijna niet lopen door de drukte. Het prachtig omgebouwde herenhuis (vroegere slagerij) straalt efficiëntie maar ook warmte uit, en zal nu gaan dienen als vergaderruimte voor de partij maar ook, om op een laagdrempelige manier, mensen binnen te halen en te informeren over de politiek.

PD

 

Peter Duijsens (L) kreeg een fotoschilderij aangeboden van partijvoorzitter Gerrit Zavaros

Stolk        lint

Aanbieding 1        Aanbieding 2

Aanbieding 3        Aanbieding 4

 

Mensen van andere politieke partijen hebben we niet kunnen bespeuren. “Nobel’ zou dat zijn, juist te komen. Maar ja. Iedere partij wil wel zo`n gebouw hebben.

In `s-Gravenzande komt een tweede burgerkantoor, dat is het plan.

 

Back To Top