skip to Main Content

Publicatie-De publicaties van aanvragen en verleende omgevingsvergunningen worden binnenkort weer in het Hele Westland geplaatst

De publicaties van aanvragen en verleende omgevingsvergunningen worden binnenkort weer in het Hele Westland geplaatst

Het vorige College schafte die plaatsing af en vond dat niet meer nodig. Wij vonden dat niet correct omdat veel inwoners alleen maar die krant hebben. We kregen daar ook veel reacties op. Openheid en transparantie noemen we dat.
Op dit moment wordt door het College hard gewerkt aan het regelen van het stoppen met de gele zakken. Verkiezingsbelofte. Dat gaat inderdaad plaatsvinden. Voor de zomer wordt bericht hoe dat gaat gebeuren en per wanneer. Daarmee komt aan deze ergernis van onze inwoners gelukkig een eind.
De komende maanden zal het College de snel voor mekaar punten uit het actieprogramma van de nieuwe coalitie gaan inplannen en uitvoeren.
Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande. Buiten die tijden en voor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top