skip to Main Content

Publicatie Groot Westland-College moet echt ingrijpen in massale huisvesting tijdelijke arbeidsmigranten in gewone woningen

College moet echt ingrijpen in massale huisvesting tijdelijke arbeidsmigranten in gewone woningen

Vele inwoners in Westland zien hun woonplezier fors afnemen doordat in woningen in hun buurt massaal tijdelijke arbeidsmigranten worden gehuisvest. Vaak meer dan 10 in een tussenwoning of recent ca. 30 in een woning aan de Hertenlaan in Honselersdijk. Uitzendbureaus kopen woningen met dat doel in Westland op. Voor hen is het een verdienplaatje. Dit College van CDA, VVD, LPF en CU-SGP werkt daar graag aan mee. Als een arbeidsmigrant maar 12m2 heeft dan kan volgens dit College (bijna) alles. Voor het College is de omgeving niet van belang. Dit kan niet langer meer zo. Het College kan ingrijpen en Westland Verstandig heeft dat al vele malen gevraagd, maar kreeg niet genoeg politieke steun. Regels voor kamerverhuur en of pension of opleggen dat per woning één huishouden mag wonen moeten ingevoerd worden. Westland Verstandig hoopt dat de politieke ogen opengaan en zal nog een keer de oplossingen voor dit grote probleem voorstellen zodat dit soort praktijken onmogelijk gemaakt worden. De gemeente is er om de goede leefomgeving te garanderen en moet goede regels daarvoor invoeren en hanteren.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

 

Back To Top