skip to Main Content

Publicatie HHW-Coalitievorming in volle gang

Coalitievorming in volle gang

Zoals bekend proberen Westland Verstandig, GBW en VVD Westland tot een stevig Westlands bestuur te komen. Met een akkoord over zaken die de komende 4 jaren echt opgepakt gaan worden. We kunnen daarbij niet voorbijgaan aan de onzekere tijden ook voor Westland en haar inwoners en bedrijven.
We overleggen op een transparante wijze in het gemeentehuis. Belangrijk zijn daarbij de 10 punten van alle politieke partijen en belangenbehartigers / instellingen / verenigingen die tijdens de openbare gespreksrondes werden toegelicht. Zodra Westland Verstandig, GBW en VVD Westland tot een akkoord komen ofwel andere ontwikkelingen te melden zijn, zullen zij naar buiten treden. Er komt in ieder geval nog een 3e openbare gespreksronde met alle partijen waarin nagegaan wordt of de hele Raad bepaalde opdrachten aan het College wenst te geven. Wordt vervolgd!
We hebben spreekuur op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande. Buiten die tijden en voor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top