skip to Main Content

Publicatie Monsterse Courant-Twee moties van Westland Verstandig aangenomen over 2e uitweg Duingeest en vergroening, afsluiting op zomerse dagen voor verkeer van buiten en beveiligde mogelijkheid van fietsen stallen

Twee moties van Westland Verstandig aangenomen over 2e uitweg Duingeest en vergroening, afsluiting op zomerse dagen voor verkeer van buiten en beveiligde mogelijkheid van fietsen stallen

Op 19 oktober nam de Raad twee initiatieven van Westland Verstandig aan voor Monster en Ter Heijde.
Duingeest is maar aan 1 kant ontsloten en dat wordt als onveilig gezien door veel bewoners van die wijk. Dat moet veranderen. Vandaar onze motie. We weten dat de Provincie tegenwerkt, maar dat moet worden opgelost. Wordt vervolgd.
Voor Ter Heijde werden een aantal zaken geregeld die een betere leefomgeving opleveren: meer en beter groen, beveiligde fietsenstalling, het vrijhouden en verfraaien kerkplein, autoluw op zomerse dagen etc.
Westland Verstandig -fractie en wethouders- houdt weer spreekuur in Fata Morgana op donderdag 3 november tussen 15.30 en 17.30 uur. Wilt u ons spreken of hebt u ideeën, kom dan een kopje koffie of iets sterkers samen met ons drinken.
Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ’s-Gravenzande of ons Burgerkantoor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Ook kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top