skip to Main Content

Publicatie Velo Wateringen – Eindelijk betere fietspaden langs Herenstraat, Heulweg en Kerkstraat. Bouw sociale huurwoningen onnodig vertraagd.

Eindelijk betere fietspaden langs Herenstraat, Heulweg en Kerkstraat. Bouw sociale huurwoningen onnodig vertraagd doordat het College plotsklaps in één keer het hele gebied tussen de Ambachtsweg, Erasmusweg en N211 wil laten bebouwen met vele honderden woningen

Westland Verstandig vindt dat veel fietspaden in Westland opgeknapt moeten worden. We zijn dan ook erg blij dat de hiervoor genoemde fietspaden opgeknapt worden. Nu de rest nog! We zullen daar weer verder  op inzetten de komende tijd.
Wonen Wateringen zou snel ca. 150 goedkope sociale huurwoningen gaan realiseren op de zgn. tuin van Lely die eigendom van de gemeente is. Die woningen zijn hard en dringend nodig. Het is niet goed dat die bouw uitgesteld wordt en dat een veel groter gebied van nog enkele private ontwikkelaars gelijk ontwikkeld gaat worden. Daardoor wordt onnodig tijd verloren, zal er weerstand komen van de vele omwonenden en kunnen de wachtlijsten voor goedkope senioren en starterswoningen niet opgelost worden. Westland Verstandig vindt dit niet goed en wenst een veel eerdere start. De komende tijd gaan we dit proberen te bereiken.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top