skip to Main Content

Publicatie-Voor vierde keer op rij wint Westland Verstandig bij de verkiezingen. Verstandige kiezers reuze bedankt voor de steun en het vertrouwen

Voor vierde keer op rij wint Westland Verstandig bij de verkiezingen. Verstandige kiezers reuze bedankt voor de steun en het vertrouwen. Westland Verstandig wil nu gaan besturen! Westland Verstandig wil er natuurlijk voor ALLE Westlanders zijn.

Westland Verstandig kreeg bij de verkiezingen weer meer kiezers. Zij werd op afstand de grootste partij: 11 zetels. Alle Westland Verstandig-stemmers bedankt! We gaan het waarmaken! We kunnen het natuurlijk niet alleen!
Hoe verder?
Westland Verstandig pakt uiteraard graag haar verantwoordelijkheid en wil Westland beter maken. Met alle andere partijen die open en eerlijk zijn wil Westland Verstandig graag samenwerken, Westland gaan besturen, Westland gaan veranderen en andere keuzes gaan maken. Dit alles in het belang van Westland en haar inwoners. Onze idealen en ambities en optreden dicht bij de burgers, blijven bij Westland Verstandig te allen tijde voorop staan.
We hebben spreekuur op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande. Buiten die tijden en voor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

 

 

Back To Top